Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 2. travnja 2013.

evo nas opet....

Isprike svim ljubiteljima mlađih pionira što dugo nismo napisali niti jedan post.Razlog je naravno bio što smo imali malo manje intenzovni period, što radi vremena, što radi praznika, što radi vremenskih neprilika.
Naši dečki bili su prošli tjedan u Daruvaru i odradili prave pripreme, bez turnira kao što to obično bude u ovim uzrastima.
5 dana priprema ne sumnjamo da su ostavile traga na našim klincima, te nas sad očekuje jedan vrlo intanzivan period utakmica.
Prvo danas igramo zaostalu utakmicu u Gajnicama protiv Karlovca u 16 h teren i uvjeti na njemu je katastrofalan i definitivno se danas nećemo nagledati ljepote nogometa, ali iskreno vjerujemo da ćemo uspjeti uštipnuti koji bod jakom Karlovcu, te računamo na starije pionire da će uzeti sva 3 boda doma.
Nakon toga nas u subotu čeka supervažno i teško gostovanje u Ivaniću protiv Naftaša koji nam je konkurent na začelju tablice, pa bi bilo kakva berbra bodova bila vrlo bitna.
Već u utorak idući tjedan očekuje nas odgođena tekma protiv Dinama u Maksimiru, tu se ne nadamo čudu ail vjerujem da ćemo osvjetlati obraz i pružiti dostojan otpor superjakim DInamovcima.

Sve us vemu biće zanimljivih idućih tjedan dana, samom činjenicom što nam je u tom periodu 9 bodova u igri pa se iskreno nadamo osvajanju barem 4 boda što će biti dovoljno za držati korak daleko od začelja tablice
Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar