Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 15. travnja 2013.

HNL: Ponikve - Inter 0:2 / ZNL2A Ponikve II - Šparta 1:0

Ovaj vikend nije bio rezlutatski najuspješniji za nas, makar treba uzeti u obzir da nam se sučelila ponajbolja ekipa te lige Inter.
Nema uopće spora da je u ovom trenutku ta ekipa bolja od nas, fizički moćnija, ali mi smo opet imali nekoliko jako dobrih prilika koje nismo upjeli realizirati i baš to ostavlja gorak okus nakon tog poraza, samom činjenicom što smo dva gola primili jako jeftino, prvi gol pao je u 3 minuti utakmice iz prvog kornera za goste, naša je obrana zaspala i igrač Intera je majstorski pucao glavom pokraj našeg Špagija.
Nakon tog gola naši su dečki nastavili igrati dalje, opet kao otežavajuću okolnost treba spomenuti "živo blato" od igrališta koje nije dopuštalo neznam kakvu tehniku i kombinatoriku niti nama niti protivniku, ali činjenica je da smo stvari prilike i nismo opet niti jednom zabili.
Definitivno trebamo poraditi na efikasnosti, možda pokušati pronaći druga igračka rješenja
DObra je vijest što nam se u idućem kolu koje opet igramo doma protiv Segeste, vrača Lovrić nakon dugog izbivanja sa treninga i utakmica, te se nadamo da će on opet kao i jesenas biti ključni igrač u preostalim utakmicama i poboljšati našu efikasnost.
Uzimanje 3 boda od Segeste bi nas fino dignulo na tablici i uključilo u par ekipa koje drže sredinu tablice i svi su unutar 5-6 bodova.
Vidimo se u subotu u gajnicama

Naša druga ekipa ovaj vikend je igrala svoju tek drugu utakmicu otpočetka sezone, ugostili smo Špartu, igra s obzirom na loš teren nije baš bila nešto niti sa jedne strane, ali naši su dečki krajem utakmice ipak uspjeli zabiti i to iz penala nad našim igračem kad je igrač Šparte s leđa u kaznenom prostoru srušio Krištu, koji je i pucao penal i zabio.
U idućem kolu gostujemo kod Mladosti iz Buzina koja se jesenas u Gajnicama pokazala kao respektabilna ekipa makar su izgubili. Vjerujem da će trener još malo pojačati ekipu s dečkima iz prve ekipe pa ne sumnjamo u dobar rezultat

Ajmo zeleniiii

Nema komentara:

Objavi komentar