Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 9. travnja 2013.

Dinamo - Ponikve 3:0

Ako uzmemo u obzir da je sa druga strane stajao Dinamo i još k tome godinu stariji od naših dečki, a i svi oni koju su gledali tekmu - možemo reći samo bravo Ponikve.
Prvo je poluvrijeme završilo 1:0 za DInamo kasnije je malo pala koncentracija našima pa su pala još dva gola.
Nema se tu ništa puno komentirati, Dinamo je dominirao otpočetka do kraja, naši su dečki uglavnom uspijevali zatvarati DInamov tika taka i uz jako puno trke i truda uspjeli smo zadržati dobar rezultat.
Ova utakmica nam je jako dobro došla prije svega kao trening utakmica jer od nje nismo očekivali ništa više od što povoljnijeg poraza, kao vjerojatni i sve ostale ekipe koje igraju ovu ligu.
U subotu nas čeka Inter doma, odlična ekipa, s vrha tablice i tu se uz ovakav pristup i koncentraciju igrača može tražiti pokoji bod, makar niti tu ne možemo očekivati čuda jer radi se o izvrsnoj ekipi.

Još jednom čestitke našim dečkima na današnjoj partiji i sad samo trebamo skupiti snage i što spremniji dočekati zaprešičance.

Danas smo igrali u sastavu:
Špagnut, Krišto, Radić, Marinović, Leskovčak, Rebić, L.Uzelac, Novaković, Bakarić, Brcko, M.Uzelac ( još su igrali Koprivec, Milković, Banovec, Nikolić )

Vidimo se u subotu u Gajnicama

Ajmo zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar