Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 2. travnja 2013.

Mlađi pioniri HNL :Ponikve - Karlovac 1:0!!!!!!

Evo danas se po drugi puta javljam sa postom nakon duge pauze u pisanju.
I sa pravim razlogom
Napravili smo iznenađenje i pobijedili Karlovac, jednu od ponajboljih ekipa ove godine u mlađim pionirima.
Teren je bio, da citiram svojeg klinca - "najteži teren na kojem sam dosad igrao i najgori uvjeti ikad"
Lopta na nekim cijelovima terena uopće nije išla nego se ukopavala u mjestu, samo po rubovima igrališta je bilo nešto tvrđe - sve u svemu neuvjeti za igru
Pa samom tom činjenicom nismo se ni nagledali nekog nogometa makar su klinci s obje strane danas pokazali po potezima da znaju, ali teren i nnatopljena lopta kao i kopaćke klinaca nisu dali igru
I u takvim uvjeima naši klinci su pokazali nevjerojatnu borbenost, bacali se na loptu, ginuli u svakom kontaktu što nas je u drugom poluvremenu nagradilo pobjedonosnim golom, jedinim na utakmici.
Kad se sjetimo prve utakmice u kojoj je Karlovac dobio 1:0 zabivši gol u doslovno zadnjoj sekundi utakmice ovaj puta je sreća ali i htjenje bilo na našoj strani.
Čestitke svim igračima obje ekipe, naravno i našim pobjednicima, a posebno našem igraču Roku Nikoliću kojem je ovo bila debitantska utakmica u HNL, makar za nas Roko nije neko iznenađenje s obzirom da je jesenas bio ponajbolji igrač naše druge ekipe.Nema ništa ljepše nego kad kao debitant odlučiš jednu ovako bitnu i tešku utakmicu i iskreno se nadamo da ćemo ga još puno gledati ove sezone.
Ova tri boda nam jako puno znaće samom činjenicom da baš i nismo računali na njih, s obzirom da je Karlovac 4 plasirana ekipa u HNL, a naravno da nam ta tri boda znaće jako puno kad ih otmeš ekipi koja je realno bolja i plasmanom na tablici i realno.
Treba dodati da su i naši stariji pioniri uzeli 3 boda pa nam tih 6 bodova ukupno znaće još više.
u subotu putujemo u Ivanić i ne sumnjamo u povoljan rezultat.

Danas smo igrali u sastavu:
Špagnut, Radić, Krišto, Leskovčak, Nikolić, Atlija ( Marinović ), Milković( Rebić ), Novaković, Bakarić ( L Uzelac ), Banovec ( M Uzelac ), Brcko ( Koprivec )

Strijelac: Nikolić

Nema komentara:

Objavi komentar