Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

nedjelja, 28. travnja 2013.

HD - Ponikve 1:1 mlađi pioniri HNL

Baš smo prije utakmice danas na kavici mi roditelji raspravljali o današnjoj tekmi i konstatirali da bi bod bio kao kuća sa gostovanja u SIgetu, jer osim što smo u gostima di je bod uvijek dobar rezultat, radi se o ekipi koja je ove sezone pokazala zube i puno jačim ekipama od naše.
Međutim, otpočetka utakmice mi smo dominirali, kombinirali, bili bolji, napravili nekoliko 100% šansi i konstantno dominirali terenom.Ovaj puta upijevali smo doći i do gola za rzaliku od prošlog kola.Prvo je iz jednog slobodnjaka sa 20 tak metara od gola Krišto opalio pod prečku ali je golman stvarno super reakcijom uspio izbiti loptu, drugi puta se Krišto nakon jednog kornera našao sam i opalio super šut glavom no opet je golman HD a bio spretniji, u još jednom ubačaju pred gol Marinović je natrčao na drugu stativu pucao ali je pogodio direktno golmana.
Naravno, kao što smo već puno puta naučili ono pravilo nogometa "kad ne zabiješ onda dobiješ" okusili smo to i ovaj put, igrač HD je odlično opalio sa nekih 20 tak metara, lopta se još odbila od našeg obrambenog igrača i završila u našoj mreži.Nakon toga smo još žešče pritisnuli i prebacili igru na protivnikovu polovicu, i na kraju ipak upsjeli zabiti taj dragocjeni gol.
Veseli povratak u ekipu naše uzdanice Lovrića koji je i danas asistirao za gol Novakovićui donio bitnu prevagu u kontaktu sa protivničkim igračima.
Sve u svemu vrijedan bod ali ostaje žalost što nismo uspjeli uzeti sva tri boda, a dodatno veseli veliki podvig naših starijih pionira koji su također otkinuli bod HD u koji je u pionirima u prve tri ekipe lige.
Dva jako bitna boda sa gostovanja u Sigetu, čestitke dečkima.
Idući vikend čeka nas jedna od bitnijih utkamica, sa Kustošijiom koja je u ovom trenutku, osim već otpisane Trešnjevke glavni kandidat za ispadanje iz lige, te bi nam u slučaju da im uspijemo uzeti svih 6 bodova u obje generacije to osiguralo mirniji kraj sezone, a Kustošiju potisnulo prema samom dnu tablice i velikoj vjerojatnosti ispadanja iz lige.

U subotu je utakmicu igrala i naš adruga ekipa koja je cijelo prvo poluvrijeme dominirala i gazila Trnje, u poluvremenu je trener izvadio dva igrača posuđena iz prve ekipe i zamijenio ih i u drugo poluvrijeme kao da je ušla neka druga ekipa, rezlutat tog je da je Trnje uspjelo zabiti gol iz nekog flipera pred našm golom i odnijeti tri boda iz Gajnica.

Čestitke svim dečkima na igrama ovaj vikend i vidimo se idući vikend u Gajnicama protiv Šije koja se očajnički bori za opstanak i nas koji na toj utkmaici tražimo siguran opstanak, sve u svemu pravi derbi
Vidimo se
Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar