Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

subota, 9. ožujka 2013.

Trešnjevka - Ponikve 1:2

Evo javljam se odmah nakon drmatične utakmice u derbiju začelja u drugom kolu proljetnog dijela HNL gdje ssmo gostovali u Grabi na superteškom, mokrom, mekanom terenu.Dečki su danas dali i više od 100% i zasluženo odnijeli supervažna tri boda od direktnog oponenta.
Utakmica je počela našom dominacijom sve do 7 minute kad je vezni igrač Trešnjevke dao jednu duboku okomitu loptu i proigrao svoje desno krilo.Naš igrač ga je sustigao i napravio klizeći star u 16 tercu i dobio direktni crveni karton i dosuđen je penal.
Na svu sreću naš goman Špagi je obranio penal, ali smo otada ostali bez igrača manje, što je danas bez obzira što smo kvalitetnija ekipa od Trešnjevke, zbog teškog terena i kiše bio veliki hendikep.
U drugo poluvreme ušli smo bolje i odmah pri samom početku poveli.Nakon toga smo i dalje bili konkretniji i bolji, no igra sa deset igrača nas je fizčki iscrpila pa je sredinom poluvremena Trešnjevka bila opasnija.No uspjeli smo se ipak obraniti i krajem tekme postigli još jedan gol iz slobodnjaka sa vrha 16 i potvrdio našu pobjedu.Na samom kraju utekmice, Trešnjevka je isto imala slobodnjak sa ruba 16 i postigla utješni gol.
Sve u svemu superteška i nervozna utakmica ali tri boda koje smo odnjeli iz nje su još više vrijednija od same igre i pobjede.
Čestitke dečkima na velikoj borbi
Treba napomenuti da je na ovoj utakmici svoj prvi nastup upisao Jure Jakovljević, igrač našeg 2002 godišta koji je odigrao cijelo poluvrijeme u HNL sa dvije godine starijim protivnikom i čestitamo mu na tome, jedva čekamo iduću sezonu i da nam se pridruži za stalno.

Strijelci:
Milković iz igre
Radić iz slobodnjaka
Crveni karton: Leskovčak

Iduće kolo doma dočekujemo Lokomotivu
Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar