Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 4. ožujka 2013.

16 kolo HNL ml. pioniri Ponikve - Zagreb 0:3

Bez obzira što rezlutat ne izgleda dobro, svi koji su gledali našu prvu ovosezonsku utakmicu u Veslačkoj protiv starijeg i boljeg Zagreba, mogao je vidjeti da je naša igra imala i glavu i rep.
Makar je Zagreb imao posjed lopte cijelu tekmu, napadao, vrtio loptu strpljivo okolo naše zone, mi smo u prvom poluvremenu unatoč primljenom golu iz jedne trivijalne greške obrane, bili puno konkretniji od Zagreba. Imali smo priliku povesti iz jedne brze i lijepe akcije kad se naš Brcko našao sam pred golmanom Zagreba. Naravno kao i uvijek u sportu, pogotovo kad igraš protiv objektivno bolje ekipe, ta neefikasnost kažnjena je par minuta kasnije.
Ono što veseli i obećava u naoj igri je uigranost, disciplina, a ponajviše hrabrost koje je početkom prvenstva najviše falilo.A falilo nam je i sportske sreće i najikskrenije se nadam da će nam se vratiti, ne očkujem to protiv Zagreba, DInama, Lokosa, koji su relano za klasu i godinu jači od naših dečki, ali očekujemo to več u idućem kolu na gostovanju u Grabi.Trešnjevka je fenjeraš i direktni nam oponent u borbi za opstanak pa bi osvajanje bodova u Grabi još samo povećala prednost od ukupno 9 bodova razlike koliko smo zasad bolji u skupnom zbroju mlaših i starijih pionira.
Veseli nas i izvrstan rezlutat naših starijih pionira u Veslačkoj koji su bili nadomak pobjede ili barem nerješenog ali su na kraju ipak izgubili od super jakog Zagreba.
Naša igra kao što smo je gledali u Veslačkoj ove subote, definitivno obećava još dosta veliku berbu bodova do kraj aprvenstva i garantira opstanak u ligi.Uz još malo detalja na kojima moramo poraditi i još malo više discipline u igri naših dečki ne sumnjam da ćemo se prema kraju sezone samo dizati i ne sumnjam uspjeti u našem cilju ove sezone, a to je opstanak u društvu najjačih, a onda ćemo iduće godine sa istom tom ekipom biti tvrd orah čak i najjačima.
Još samo malo strpljenja, rada.......

Iduće kolo smo u Grabi i jurimo na pobjedu

Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar