Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

četvrtak, 28. veljače 2013.

Početak prvenstva

Evo dragi nogoljupci konačno smo dočekali i početak proljetnog dijela prvenstva a ujedno uz to i početak proljeća ( konačno !!! ).
Zimske pripreme su baš radi tog lošeg vremena i snježnog ogrtača bile isprekidane, nismo odigrali sve dogovorene prijateljske utkamice a nismo niti odradili pripreme prema planu.No sve to nećemo uzimati kao neki minus s obzirom da su i ostali klubovi iz lige imali slične uvjete i probleme, neki više neki manje ovisno o infrastrukturi koju posjeduju.
Sve u svemu u prvom kolu nas čeka Zagreb, opet se igra u Veslačkoj, jer smo prepustili domaćinstvo baš radi uvjeta koje Zagreb ima a mi ovaj vikend još ne. Nadamo se da će se sve srediti i posušiti do idućeg vikenda kad igramo u Grabi.
U prvom kolu jesesnkog dijela Zagreb nas je dočekao nepsremne, neuigrane i pomalo prestrašene pa nas je deklasirao visokim rezultatom, što ovaj put iskreno se nadam neće biti isto u subotu.
Ovaj puta pružit ćemo siguran sam puno bolji otpor realno i objektivno jačoj i starijoj ekipi Zagreba, no nećemo očajavati ako izgubimo.
Nama su bitnje druge utakmice gdje ćemo se susretati sa direktnim oponentima na tablici.
Koliko znamo u ovom su trenutku svi dečki na koje trener računa u subotu ozdravili od viroza i gripe i bit ćemo kompletni
Eto vidimo se u Veslačkoj u subotu sa početkom u 10 sati
Toliko zasada

Idemo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar