Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

subota, 28. rujna 2013.

Ponikve - Sesvetski kraljevec 3:0

Da mi je netko danas prije utakmice dao da potpišem 3:0 za nas bio bi oduševljen, ali nakon odgledane utakmice ne mogu reći da sam skroz zadovoljan.
Naravno ako uzmemo u obzir da nam je ovo bila prva utakmica protiv našeg godišta, ova pobjeda znaći jako puno i ne treba je umanjivati.
Ovaj put smo krenuli odmah otpočetka i preuzeli dominaciju terenom i tako je to trajalo do kraja utakmice.Naš golman nije imao niti jedan kontakt sa loptom, niti rukom niti nogom, niti jedan gol aut, ako se ne varam jedan korner za protivnika.
Svo ostalo vrijeme mi smo pleli igru, vrtili strane, prolazili kroz sredinu, bokove ....i zabili samo 3 gola.Ne mogu nabrojati koliko smo imali prilika i koliko smo puta se vrtili u petercu protivnika.
Bilježi se i jedan promašaj, na prazan gol nakon ispadanja golmana, nekoliko prilika 1 na 1 sa gomanom kojem su sve te lopte išle dirketno u ruke.
Sve u svemu apsolutna dominacija Zelenih, niti u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje ali smo trebali biti puno efektivniji.Danas napadači jednostavno nisu imali dan.
Danas su strijelci bili Nikolić kojem je danas trener dao priliku da zaigra otpočetka i to je definitivno on opravdao.Banovec i Pružinec su puno radili ali niti jedan od njih nije mogao zabiti.Lorenzo je bio na visini zadatka i zajedno sa njim sve bolji i standardniji Kranjc, a njima u prilog ide činjenica da goman nije dotakao loptu danas.Bočni igrači bili su standardno dobri, danas je više prostora imala desna strana pa su to dobro iskorištavali.Također treba spomenuti prekrasan gol Bakarića iz slobodnjaka sa 20 metara iskosa u kontra rašlje.Naravno niti 3. gol koji je zabio Brcko glavom nakon ubačaja Rebića iz kornera nije bio za "baciti"
Idući nas vikend čeka gostovanje u Rudešu, također protiv ekipe 2001 godišta.
Realno gledano, mi smo i od njih klasu bolja ekipa kao i od Kraljevca, samo je često u nogometu problem to pokazati na terenu, no vjerujemo u uzlaz forme naših klinaca i ne sumnjamo u još 3 boda

Ajmo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar