Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

subota, 5. listopada 2013.

Rudeš - POnikve 0:2

Danas bilježimo 5 pobjedu u nizu na gostovanju protiv Rudeša, također 2001.Utakmica vrlo slična prošlom kolu kad smo igrali sa Kraljevcem.Otpočetka utakmice dali smo odmah do znanja protivniku ko je tu glavni, dominirali cijelim susretom ali opet kao sa prethodnih par kola imali problem sa realizacijom.
Rezultat od 2:0 sa gostovanja su dodatna tri boda i nastavak uspješne serije, još dodatno dobiva na težini ako pridodamo da su i naši stariji pioniri dobili 1:0 pa smo sa gostovanja donijeli svih 6 bodova što nas trenutno svrstava u vrh ukupne tablice.
U ovom kolu se desio jedan zanimljiv rezultat pa koristim priliku da ga spomenem, DInamo II iliti 2002 godište DInama pobijedilo je Croatiu Prigorje sa nevjerojatnih 27:0, ako uzmemo u obzir koliko je teren velik i koliko su oni zapravo mali, to je stvarno nevjerojatan rezlutat, pa taman da poražena ekipa sjedi na terenu, ali svaka čast klincima DInama, treba zabit toliko golova, oni nemaju problem sa realizacijom
Još samo da spomenem da je Zagreb II u gostima dobio našeg sljedećeg protivnika Lučko sa uvjerljivih 3:0 pa ne sumanjam da će se naš pobjednički niz nastaviti i iduće kolo.
Da se vratim današnjoj tekmi
Kao što rekoh bili smo bolja ekipa otpočetka do kraja utakmice ali nismo uspjevali zabiti gol, makar smo u situacijama 1 na 1 sa golmanom danas bili nebrojeno puta, s time da to ne pripisujem obranama golmana Rudeša nego našim promašajima.
Tek početkom drugog dijela uspjeli smo iz kornera zabiti gol, a kasnije iz jednog bjega našeg napadača i to je bilo to. Nakon tog smo imali još nekoliko pokon lopti golmana RUdeša na vrh 16 ali niti to nismo uspjeli pospremiti.
No, najbitnije je da smo ipak uzeli ta tri boda, jer jedan otpadak u prvom dijelu kad je nekon pogrešnog dodavanja našeg obrambenog igrača, napadač Rudeša bio brži od našeg golmana i zamalo zabio, a da je tad pao gol ko zna kako bi tekma krenula
U svakom slučaju za nas je završila dobro i moramo biti sretni
Igrali smo u sastavu:
Mareković ( Friščić ), Radić, Bradica, Marković( Molan ), Leskovčak, Rebić ( Novak ), Nikolić ( Jakovljević ), Bakarić, Brcko, Pružinec, Banovec ( Musić )
Golove su zabili Radić i Banovec
Iduće kolo igra se u utorak na praznik sa početkom u 9 sati u Gajnicama gdje očekujemo Lučko
Naša druga ekipa mlađih sutra igra protiv Zeta pa očekujemo nova tri boda u obje kategorije
Ajmo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar