Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

srijeda, 16. listopada 2013.

Sesvete - Ponikve 1:3

Prije svega isprika radi objavljivanja rezultata tek sada, razlog su brojne obaveze.

Eto iznad svih očekivanja u utakmici koje smo se uoči sezone najviše bojali.Otpočetka utakmice Zeleni su stajali bolje, protivnik nije imao rješenja a nagradila nas je i ona sportska sreća koja nas inaće neće pa smo uspjeli iz dvije polušanse zabiti dva gola.
Prvi gol zabio je Radić iz lijepog slobodnjaka izlijeva ukoso pod prečku nemoćnog golmana Sesveta.Drugi gol je pao iz kornera a realizirao je Bakarić iz gužve pred vratima protivnika.
Tako je završilo i prvo poluvrijeme
U drugom je protivnik pokušao zabiti, napadao uporno ali bez efekta, tek negdje u drugoj polovici poluvremena su uspjeli zabiti i jedne naše greškice, no nije bilo neizvjsnosti jer smo uspjeli brzo nakon njihovog pogotka zabiti još jedan gol koji je zabio Nikolić sa vrha 16 terca.
Sve u svemu, očekivali smo teško gostovanje pa je pristup naših klinaca bio drugačiji u odnosu na utakmice sa recimo Lučkim ili Rudešom.
Sljedeće kolo igramo doma protiv ekipe Dragovoljca II koji imaju sudeći po rezultatima velike oscilacije, pa su tako u prošlom kolu dobili Zagreba, ali su igrali nerješeno sa HAŠKom II koji je slaba ekipa
Ali eto da ne najavljujemo ništa unaprijed se pokazalo boljim izborom, najbolji smo kad igramo protiv najboljih
Sljedeće kolo nas dočekuje DInamo II najbolja ekipa ove lige koja drži prvo mjesto i nema poraza i to će biti prava poslastica prvenstva gdje očekujemo pristup isti kao i protiv Sesveta i ne sumnjamo u povoljan rezlutat
Ajmo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar