Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

nedjelja, 15. rujna 2013.

3 kolo ZNL 1A Zagreb II - POnikve 1:3

Evo danas napokon možemo ozareni komentirati tekmu u Veslačkoj
Krenulo je u "našem stilu" pa je prva polovica prvog poluvremena inicijativa, igra a i rezultat bio na strani domaćina, tek kad smo primili gol naši su dečki počeli igrati i do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti.
Drugo poluvreme u potpusnosti je pripalo nama, slobodno mogu reći da Zagreb u drugom dijelu nije prešao centar, a mi smo uspjeli zabiti još dva gola i promašiti par čistih prilika.Na kraju je rezlutat mogao biti i uvjerljiviji, ali ono što zapravo najviše veseli danas je to da smo uspjeli napraviti preokret i kasnije potpuno ovladati terenom i dali smo protivniku pravu lekciju nogometa.
Vjerujem da je ono nesretno prvo kolo na Kajzerici bio samo loš dan i onaj sportski dio priče, kad dotakneš dno a onda se uspinješ.
Vjerujem da će se sad naša ekipa samo još više zahuktavati i spremno dočekati ona najbitnije utakmice sa protivnicima s kojima se borimo za vrh tablice, dakle prvim ekipama koje učestvuju u ovoj ligi, jer dosad smo odigrali sve tekme sa dvojkama.
Danas smo igrali u sastavu:
Friščić , Radić, Kranjc, Leskovčak, Marković, Rebić, Novak, Bakarić, Brcko, Pružinec, Banovec
( Mareković, Molan, Musić, Jakovljević )
Golove su zabili:
Pružinec 2, Bakarić 1

Ono što dodatno veseli je jučerašnji rezlutat naše druge ekipe koja je pobijedila prvu ekipu Maksimira sa uvjerljivih 7:0, golove su zabili Bošković 3, Musić 2, Jakovljević, Naglić
Bravo dečki

Iduće kolo igramo opet vani protiv Dubrave II i naravno očekujemo nastavak pozitivnog rezlutata, nova 3 boda i prije svega igru kakvu smo danas gledali u drugom dijelu tekme

Ajmo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar