Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

srijeda, 25. rujna 2013.

situacija na tablici

Evo dosad se ove godine još nisam bavio tablicama i zbrajanjima bodova pa je nakon 4 odigrana kola došlo vrijeme i za to, ali ukratko.
Dakle naš učinak znamo, iz 4 odigrane utakmice tri u gostima i jednoj doma, osvojili smo 9 bodova iz tri pobjede i jednog poraza.Zabili smo 14 golova a primili 6.
To nas ukupno svrstava na 4. mjesto, s time da isti broj bodova imaju ekipe između 2. i 6. mjesta, ali Sesvete i Lučko trenutno imaju bolju gol razliku od nas, a Lokomotiva i HD imaju slabiju gol razliku.
Prvo mjesto prema očekivanjima je odmah zauzeo Dinamo II, sjajna i nepobjediva generacija 2002 DInama.
Najlošije ekipe lige zasad bez bodova su Croatia Prigorje ( ex Croatia Sesvete ), Trešnjevkina prva ekipa i Dubrava II.
Sad nam slijedi niz od nekoliko ključnih utakmica za uzimanje bodova ako želimo biti na vrhu a to su prve ekipe iliti 2001 godište i moramo biti svjesni da su to sve jako dobre ekipe i da ako želimo osvajati bodove da ćemo morati potegnuti malo više nego dosada.
No, to ćemo prepustiti treneru i samim klincima.

S obzirm da se sa nama zbrajaju i stariji pioniri, red je da spomenemo njihov plasman; oni su trenutno na 8. mjestu sa osvojenih 5 bodova iz jedne pobjede ( Lokomtiva ) i dva nerješena ( Dubrava i HAŠK ). Ako želimo konkurirati za vrh, morat će malo i oni pripomoćisvojim dragocjenim i ne lako osvojenim bodovima
Naša druga ekipa mlađih pionira je na 3. mjestu sa osvojenih 9 bodova, istog učinka kao i prva ekipa ( 3 pobjede i 1 poraza ), bili su lošiji samo od Sesveta koje su stvarno jaka ekipa i glavni konkurent za vrh uz nas i Prečko.Trenutno Prečko drži 1. mjesto sa stopostotnim učinkom (4-4-0-0 ) a drugo Sesvete sa istim brojem bodova kao i mi ali sa utakmicom manje.
Dno ljestvice uvjerljivo drže Šparta, bez osvojenog boda i nekoliko ekipa sa po 3 boda.Stariji pioniri II su nešto slabiji ali s obzirom na trenutno brojno stanje, ozljede još se dobro drže na 9. mjestu

Sve u svemu ako pogledamo obje ekipe možemo biti zadovoljni, no ako ćemo imati ambicije za vrh tablice morat ćemo se još uozbiljiti u ostatku prvenstva

Ajmo Zeleniiii
 

Nema komentara:

Objavi komentar