Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

petak, 30. kolovoza 2013.

1. kolo ZNL 1A mlađi pioniri Lokomotiva II - POnikve 3:1

Eto krenulo je prvenstvo i to ne na način koji smo očekivali, izgubili smo na Kajzerici od Lokosa godinu mlađih.
Nije sramota izgubiti od mlađe ekipe koja je uz to bila jednostavno bolja, pokazala više od nogometa, bila konkretnija, rastrčanija, kvalitetnija u svim segmentima nogometne igre.
Ono što nas treba brinuti je nedostatak igre koji je vidljiv od početka priprema.Ne nalazim razlog tome u odlasku 4 igrača koji su prošle sezone bili standardni jer smatram d ajoš uvijek imamo dovoljno kvalitete pogotovo za tu ligu.
Osobno me najviše pogodilo to što je Lokomotiva jučer bila i brža i pokretljivija i jača u kontaktu od naših dečki koj isu pružili jednu od najlošijih partija otkad ih ja pratim.

Jedina prednost Lokosa je bila u tome što oni u kompletnom sastavu imaju iza sebe mjesec dana priprema dok su kod nas neki igrači stigli sa mora na utakmicu pa onda niti ne možemo očekivati ništa.
Problem je što naša igra prema naprijed šteka, više nema one agresivnosti i kombinatorike, uglavnom se naši igrači dodaju po zadnjoj liniji ispred našeg gola pa čak i kad lopta krene prema naprijed opet se vrača na našu zadnju liniju , dečki igraju u nekom grču, bez ideje, kao roboti.
Nema nikakvih individualnih poteza ( dok je jučer Lokomotiva rješila utakmicu upravo individualnim potezima ) kombinira se na prvu i logično je da se griješi pogotovo iz razloga što nismo prošli pripreme kako spada.
Mislim da je sad trenutak da ponovno regrupiramo redove, presložimo ekipu i krenemo na način na koji je uvijek ova generacija igrala, napadački, agresivno, bez respekta prema protivniku.Prva prilika nam je turnir na Tekstilcu gdje ćemo snage odmjeriti sa ponajboljim ekipama u 2001 godištu u Hrvatskoj.
Postava jučer na terenu je izgledala jako čudno, jer su neki igrači zaigrali na pozicijama na kojima nikad nisu što ipak pripisujem trenerovom krpanju ekipe

Igrali smo u formaciji 4-3-3 a igrali su:
Mareković ( Friščić ), Leskovčak, Kranjc, Marković ( Molan ), Bakarić, Rebić ( Jakovljević ), Pružinec, Novak, Brcko, Radić( Nikolić ) i Musić ( Banovec )
Jedini gol za nas zabio je Radić

Gorak okus u ustima nakon lošeg starta ublažila je pobjeda naših starijih pionira
Sljedeće kolo igramo doma protiv HAŠKa II gdje se definitivno moramo vratiti napadačkom nogometu i pobjedama

Ajmo Zeleniiii

Nema komentara:

Objavi komentar