Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 6. kolovoza 2013.

Počelo je počelo

Evo nas na početku priprema, prvi saziv bio je u petak 2.8. i sakupilo se nekih 15 klinaca što je za početak priprema neloša brojka.Iskreno se nadamo da će tamo nakon 15.8. se iskompletirati ekipa i da ćemo se moći pripremati za početak prvenstva kako spada.
Trener je u pripremnom periodu dogovorio mnoštvo prijateljskih utakmica i sa prvom krečemo već sutra, u srijedu 7.8. u Veslačkoj protiv Zagreba sa početkom u 18 sati
Zasad prema pristiglom broju klinaca nemoćemo reći da imamo kompletan saziv onih najboljih, štoviše od prošlogodišnjih startera pristiglo je samo 4 igrača na koje će trener moći računati protiv Zagreba, ali to je ionako nebitno, bitno je da se krene sa utakmicama pa kako se okuplja ekipa tako ćemo se samo pojačavati i kvantitativno i kvalitativno.
Zasad toliko pa se čujemo nakon prve prijateljske tekme.

Jedna obavijest za roditelje mlađih pionira: naš dobavljač opreme Alpas pripremio je komplet pamućnih majica i hlačica za treninge.
Akcija je slijedeća: 3x majica (grb na prsima i ime kluba na leđima) + 1x kratke hlače - dječje veličine 110,00kn, odrasle veličine 119,00kn.

Molim sve zainteresirane da kontaktiraju tatu Leskovčaka ili trenera Mlinarića radi što brže realizacije isporuke ukoliko ste zainteresirani.Ta oprema nije obavezna uzimaju je samo roditelji koji žele/mogu
Hvala svima

Vidimo se

Nema komentara:

Objavi komentar