Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 13. kolovoza 2013.

prijateljska utakmica broj 3

Danas smo gostovali u Savskom Marofu, no nažalost odmah je početak utakmice obilježilo nevrijeme, i to neviđeno, kiša je padala iz svih smjerova nošena jakim vjetrom pa smo svi redom pokisli do gole kože i to je malo odgodilo početak utakmice.
O utakmici se nema puno reći, na kraju je završila 1:1
Prvi gol primili smo u svojim manirima iz zadnje 3 tekme, trener ne dopušta golmanu da izbije loptu dok su pripreme, nego je mora dodati preko zadnje linije i iznjeti naprijed.U sve tri utakmice slobodno mogu reći da smo tako primili sve golove koje smo primili.
Drugo poluvrijeme je protivnik pao trkački a naši se dečki razmahali pa je bio niz prilika pred golom protivnika no uspjeli smo zabiti samo jedan gol i to iz kornera, i ko drugi bi mogao zabiti iz kornera nego naš Baki.
Sutra nas očekuje trening u pola 7, četvrtak imamo slobodno, petak je trening u 10 ujutro, a subota je rezervirana za 4. po redu prijateljskom tekmom protiv Gorice.
Nadamo se da ćemo se do vikenda još dodatno iskompletirati, očekujemo povratak nekih igrača s mora pa ćemo biti u kompletniji nego u prethodne tri utakmice

Vidimo se..

Nema komentara:

Objavi komentar