Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 26. kolovoza 2013.

Najava 1 kolo ZNL 1A/ 1 kolo ZNL 2A

Evo dočekali smo i to....
Nakon vikenda u kojem nismo mogli dogovoriti niti jednu prijateljsku i kad smo odmorili, čeka nas jedan vrlo sadržajan tjedan.
S obzirom da bi se prvo kolo trebalo odigrati ovog vikenda a mi nastupamo na turniru na Tekstilcu, utakmica prvog kola protiv Lokomotive II odigrat će se u četvrtak, točan termin još nemamo jer se klubovi trebaju usuglasiti oko termina, no u svakom slučaju računajte četvrtak poslije podne utakmicu na Kajzerici.
Tu će zaigrati naša prva ekipa dok ovog vikenda starta prvenstvo i u 2A ligi, gdje igramo prvo kolo protiv Kustošije II u nedjelju ujutro.
Subota je rezervirana za turnir "Branko Požnjak" na Tekstilcu gdje smo u skupini sa domaćinom, Rijekom i Zagrebom. Prvu tekmu igramo protiv Rijeke sa početkom u 12 sati, drugu igramo protiv domaćina sa početkom u 16 sati a zadnja utakmica igra se u nedelju protiv Zagreba sa početkom u 11 sati
Ukoliko se plasiramo među prva dva u skupini tad nas dočekuju prva dva iz skupine B gdje će snage odmjeriti Lokomotiva, Sesvete i HAŠK što znaći da ako će naši klinci biti raspoloženi rezervirajte cijeli vikend za druženje u Maksimirskoj šumi.
Toliko zasada, dodatne i preciznije informacije oko termina utakmica javit ćemo kad se saznaju
AJmo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar