Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

četvrtak, 30. svibnja 2013.

Ukratko s turnira Franc Božić...

Kao što sam najavio danas se tijekom cijelog dana igrao turnir za ulazne mlađe pionire 2001.Nama je taj turnir stigao u totalno krivo vrijeme jer nas ovaj vikend čeka najbitnija utkmaica sezone gdje je najbitnije osvojiti bodove i tako osigurati poziciju za opstanak prije zadnjeg kola.
Iz navedenih razlloga danas je trener odlučio pozvati široku klupu i svima dati šansu i tako poštediti one najeskponiranije igrače. Ako tome dodamo ovo nevrijeme koje je moramo reći danas upropastilo nogometnu feštu i jednostavno kako je dan odmicao tako je teren bivao još gori.
Sve u svemu nismo se nagledali lijepog nogometa jer to jednostavno nije bilo moguće, ako tome dodamo još i kratka poluvremena, ekipa koja je prva stinsula i zabila je uglavnom i pobijedila.
Prvu smo tekmu odigrali najlošije, protiv Lokomotive koja je iz jedne naše greške i kontre povela 1:0 i tako je ostalo do kraja. Drugu tekmu protiv Zagreba smo izgledali bolje, promašili par šansi, i Zagreb je imao par izglednih šansi ali je na kraju završilo podjelom bodova. Protiv Lučkog koji je danas bio najlošija ekipa trunira smo prohujali terenom i pobijedili 4:0 što nije bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta u skupini jer su Lokosi i Zagreb remizirali.
Veliko iznenađenje za mene je bila ekipa Prečkog koja je uletila zadnji čas kao zamjena za Cibaliju koje ipak nije došla radi problema sa prijevozom do Zagreba.Prvo su igrali odličnu tekmu sa DInamom izgubivši samo 1:0 a u tekmi za drugo mjesto sa HD na penale osigurala prolaz i drugo mjesto u skupini.
Mi smo igrali utješnu protiv HD za 5 mjesto i HD je uspio rano zabiti iz samo jednog dolaska pred naš gol, drugo poluvreme smo ih pritisnuli i motali se oko njihova gola i promašili nevjerojatnih par šansi ali niti iz jedne nismo uspjeli zabiti, no to nas toliko ne pogađa jer je upravo to problem koji nas tišti tijekom cijele sezone.
Sve su svemu, nažalos tna kraju turnira s obzrom na sve navedene razloge, nsimo dobili niti pravi nogomet niti pravo mjerilo vrijednosti za iduću sezonu a osim toga ovaj će prijelazni rok biti jako turbulentani desit će se puno toga.
MI osim golmana koji je odigrao ovaj turnir za nas, moramo potražiti još barem jednog napadača, gol igrača koji će nam povećati efikasnost i zabijati i još jednog igrača u vezi i onda ćemo sigurno konkurirati za vrh ablice iduće sezone uz na turniru nazočne Dinamo, Zagreb, Lokose, HD....

Toliko sa ovog napornog i ružnog dana na turniru u Gajnicama
 

Nema komentara:

Objavi komentar