Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

subota, 4. svibnja 2013.

Ponikve - Kustošija 0:0

Od sve moje matematike u prethodnom postu sve se raspalo, ali to je nogomet i tu ne možemo ništa.
Otpočetka tekme Kustošija je bila agresivnija i opasnija od nas. Nebi bilo korektno da kažem da nismo zaslužili bod niti da je Kustošija zaslužila 3 boda, ali sa ovim bodom s obzirom na danas viđeno mi moramo biti sretniji
Nedostatak našeg zadnjeg veznog koji je jučer navečer dobio temperaturu i danas nije nastupio uzrokovalo je odmah na početku utkamice našem treneru brige. To je značilo da mora nadomjestiti njegovo mjesto nekim drugim igračem i odabrao je po meni stvarno našeg najboljeg, najjačeg igrača koji se danas jednostavno nije snašao na toj poziciji, a ako njemu pridodamo još nekoliko neraspoloženih igrača stvarno možemo biti zadovoljni sa nulom. Nismo kombinirali, nismo trčali, nismo se dodavali nismo bili agresivni, sve ono što inaće krasi našu igru.Formacija sa 3 napadača je loše stajala i nije pravila nikakvih problema njihovoj zadnjoj liniji, makar je upravo to bila namjera trenera da pomaknemo igru na protivnikovu polovicu.
Jedini koji danas u našem sastavu zaslužuju prolazne ocjene su stoperi i lijevi bek, svima ostalima danas nije bio dan.
No, nije velik problem to što nismo uzeli sva 3 boda, ali kiksali su i naši stariji pioniri u utkamici gdje smo računali na sigurna 3 boda oni su uspjeli izgubiti makar su cijelu utkamicu bili bolji, i promašili 4 mrtvaca.
U zbiru naš bod i poraz starijih pionira nas u odnosu na Kustošiju gura na samo 2 boda prednosti pred njima a prije smo imali 5 bodova prednosti.
DO kraja i mi i Kustošija imamo slične protivnike i sve su to tekme u kojima se mogu osvojiti bodovi pa će prvenstvo i borba za opstanak do kraja biti vrlo neizvjesni i zanimljivi.
Iduće kolo idemo u goste HAŠKu gdje ako je suditi prema jesenskom susretnu sa njima možemo i moramo očekivati neke bodove pogotovo od mlađih pionira,Kustošija doma dočekuje HD i ako je suditi prema predstavi HD protiv nas u prošlom kolu, Kustošija ima puno razloga očekivati neke bodove samom činjenicom što igraju doma pa bi se već iduće kolo moglo desiti da se poravnaju ili nas stignu u ukupnom zbiru.
U tu borbu za opstanak za razliku od prijašnjeg posta ipak moram dodati i Zagorca koji je izgubio vani od trešnjevke  koji danas gostuju u Ivaniću pa ne očkujem da će išta osvojiti a u idućem kolu igraju doma protiv Intera.Špansko je ako gledamo po rasporedu u najgoroj poziciji trenutno i iskreno se nadam da u zadnjem kolu kad igramo protiv njih u gostima se neće desiti da naš susret direktno odlučuje ko ispada a ko ostaje.
Sve u svemu našeg trenera ovaj tjedan očekuje puno posla i brige, treba pregrupirati redove, napraviti neki dodatni potez ili pronaći neka druga rješenja za preostalih par kola.
Ja osobno i dalje ne sumnjam u naš opstanak i vjerujem da ćemo do kraja namučiti svaku ekipu sa kojom ćemo igrati
Samo da podsjetim na raspored do kraja prvenstva gdje naš čekaju redom:
HAŠK gostovanje - tu očekujem bod, a nadam se 3
Zagorec doma - ovo nam sad postaje jako bitna utkanica jer su nam direktni konkurent i vjerujem u 3
Trnje gostovanje - u prvoj utakmici kod nas doma mi smo bili bolja ekipa a s obzirom da smo u gostima očkujem barem bod
Dubrava doma - DUbrava nas je u prvoj tekmi pobijedila sa 1 igračem, pa ako on neće imati dan vjerujem da i tu možemo računati sa bodovima
Špansko gostovanje - kao što sam već rekao moglo bi se desiti da se u zadnjem kolu odlučuje direktnim susretom ko ispada ko ostaje, mlađi pioniri su im bolji od nas ali na jesen smo bili konkurentni pa očekujem i vjerujem da možemo, a stariji pioniri su im najslabija ekipa lige pa vjerujem u pobjedu naših bez obzira na gostovanje

Čujemo se dalje
Ajmo Zeleniiiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar