Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

nedjelja, 19. svibnja 2013.

Ponikve - Zagorec 0:4

Ruku na srce ovo je prva ekipa iz redova prosječnih ekipa u HNL središte Zagreb koja nas je baš nadigrala i rasturila i igrom i rezultatom.
Otpočetka je Zagorec bio konkretniji, sgresivniji,jači u duelima, razigraniji i to ih je velo brzo nagradilo golom u ranoj fazi utakmice iz jednog izvrsnog udarca sa vrha 16 iskosa.Čestitke klincu Zagorca koji je potegao taj udarac.Vrlo brzo nakon tog naša se igra potpuno raspala, jedini koji su odigrali nešto ovaj put je bila naša zadnja linija, veze kao da i nismo imali a samim time bio nam je odsječen i napad.
Mislim da smo u cijeloj tekmi došli pred gol 1 ili 2 puta a to je bilo nedovoljno za danas stvarno raspoloženi Zagorec.
U utakmici koja nam je bila tako bitna za opstanak smo potpuno podbacili i zasluženo izgubili te vrijedne bodove.Sad je put do opstanka znatno teži nego što bi bio da smo barem izvukli bod.
Jedino dobro je što su i ovaj puta naši stariji pioniri koji su očito ušli u pravu formu uspjeli nadigrati i pobijediti Zagorca pa su osvojili jako dragocjenih 3 boda.
Situacija kod protivnika je sljedeća:
- Kutošija je također doma izgubila u mlašim pionirima od Segeste i time nam ipak olakšala stvari a utakmica njihovih starijih pionira je odgođena za iduči tjedan ali ti se iskreno nadam da stariji Kustošije neće iznenaditi bolju ekipu Segeste.U tom slučaju je situacija dobra jer smo ovo kolo ostvarili dodatna 3 boda prednosti što ukupno čini +7 ispred Kustošije.
- Špansko nam je pomrsilo matematiku jer su mlaši na gostovanju u Karlovcu uzeli 3 boda sa nevjerojatnim rezlutatom od 6:0!!!Stariji Španskog mislim da su isto odgodili i iskreno se nadam da oni neće napraviti podvig kao mlađi.U slučaju da stariji izgube s  njima smo ostali u nuli, tj na +5 bodova što 3 kola prije kraja izgleda puno.
Ali, situacija iduće kolo je najnepovoljnija upravo za nas, idemo u goste Trnju, tu naši stariji pioniri bojim se nemaju što tražiti jer je Trnje uz DInamo najbolja ekipa lige u starijim pionirima sa par reprezentativaca u svojim redovima.Sa tog gostovanja se očekuje od nas da povućemo nešto, što ako je suditi po jesenskoj utakmici sa Trnjem nije nerealno.Iskreno se nadam barem bodu i da naši stariji pokušaju napraviti čudo i uzeti bod.U tom istom kolu Kuštošija gostuje kod HAŠKa koji je odlična ekipa i biće ima jako teško uzeti bodove ali ne i nerealno.Ako oni tamo kiksaju i ne osvoje ništa šanse nam se za opstanak naglo povećavajus obzirom na našu bodovnu prednost u ukuponom zbiru.Špansko u sljedećem kolu dočekuje Zagorca i tu ne sumnjam da će Špansko uzeti sve bodove, i zato jer igraju doma i zato jer im je bitno za opstanak i zato jer su u mlaćim pionirima bolja ekipa.U tom slučaju Špansko ide ispred nas a Šija ostaje na -7.
Iduće kolo nam je opet ključno i tu ćemo morati osvojit neke bodove ako želimo opstanak, Dubrava doma! Šija tad igra doma sa Zagorcem i ako oni tu ne uzmu sve bodove a mi nešto uzmemo DUbravi mislim da onda možemo početi slaviti opstanak
No, kao i dosad sve moje prognoze i kalkulacije su pale u vodu, lopta je okrugla i iskreno se nadam da se neće desiti najveća moguća šteta za ovu generaciju koja iduće sezone treba igrati tu istu ligu ali u svojem godištu, gdje ćemo sigurno spadati u prvih 5 ekipa lige ako ne i više. I zato uz puno truda u zadnja 3 kola ipuno one sportske sreće ja se iskreno nadam da ćemo iduće sezone i opravdati ove moje najave
Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar