Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

nedjelja, 16. lipnja 2013.

Turnir u Bestovju

Danas možemo reći da osvjetlana obraza dolazimo iz Bestovja sa 4 mjestom.
Prije turnira radi izostanka ove sezone stožernih igrača od kojih su 4 na selekciji u Medulinu a još trojice nije bilo radi drugih obaveza, pa ako tome još dodamo da se još jedan igrač od preostalih u subotu ozlijedio, nije izgledalo obeaćavajuće naš nastup na turniru.
Prvo smo prošli najtežu skupinu gdje su bila 3 prvoligaša, pobijedili smo Trnje 1:0, nakon toga HAŠK sa čak 3:0
Danas nas je u četvrtfinalu dočekala mnogobrojna Kustošija, koja je uz svoje igrače dovela još nekolicinu igrača koji su nova pojačanja, no pokazali smo se konkretnijom, rastrčanijom i boljom ekipom i zaslučeno došli do polufinala.Tamo nas je dočekao Inter sa kombiniranom ekipom 2001 i par igrača 2000.I slobodno mogu reći da smo bili bolji i od Intera, imali više od igre no nije bilo snage do kraja.
Uz sve navedno i sve izsotanke igrača, ovaj turnir smo odigrali sa 20 igrača od kojih je svaki odigrao svaku utakmicu od skupine do tekme za 3 mjesto.
Čestitke dečkima na velikom trudu, na lijepom napadačkom nogmetu koji smo prezentirali
Ujedno se želimo oprostiti od naših dečki 2000 godište kojima je ovo bila zadnja tekma u mlađim pionirima i poželjeti im sve najbolje u daljnjim utakmicama u starijim pionirima, a ujedno želimo dobrodošlicu našem 2002 godištu koje nam se iduće sezone pridružuje na treninzima.

Toliko od Zelenih za ovu sezonu, vidimo se i sakupljamo 1.8. kad službeno počinju pripreme

Ajmo Zeleniiiiii

2 komentara:

  1. E tvoji komentari su smeće.
    Bili smo bolji, najbolji, nije nam bilo 4, pa 3, pa 2 pa 1 igrač i tako to.
    AJMO ZELENI !

    užas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja samo iznosim činjenice, a ovaj turnir smo igrali bez 4 igrača koji su na selekciji u Medulinu, i još 4 standardna startera ove seozone koji su imali obiteljske obveze

      Izbriši