Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Ispali smo iz HNL središta....

Evo dragi naši roditelji i prijatelji kluba, moram danas objaviti tužnu vijest a to je da se naši mlađi i stariji pioniri nisu uspjeli izboriti za opstanak.
Cijelu ovu sezonu odigrali smo sa ulaznim godištem u mlađim pionirima i na kraju možemo zaključiti da koliko god bila kvalitetna generacija 2001 godišta je teško očekivati da se možemo nositi sa najbpoljim ekipama iz HNS središta Zagreb. CIjelo smo vrijeme vjerovali da ćemo ipak opstati, bavili se matematikom i kalkulacijama, ali u zadnjem kolu protiv Španskog nismo pokazali baš ništa, niti želju, ni borbenost, niti smo po meni samim time zaslužili opstati.
Špansko nas je porazilo 6:1 u mlađim pionirima, a stariji su igrali nerješeno bez golova.
Ujedno želim čestitati Kustošiji na junačkoj borbi protiv Trnja gdje su u vrlo teškom gostovanju uspjeli osigurati opstanak, također sve čestitke Španskom koje je u direktnom susretu sa nama dokazalo da su ove sezone oni zaslužili opstati ligu.

Koliko god bilo gorčine u tom ispadanju, ne nalazim to nekom katastrofom.Štoviše, gledano onako sportski dobro je spustiti se na zemlju i krenuti opet ispočetka i malo slabijoj ligi, gdje možemo opet konsolidirati redove, igrati lijep napadački nogomet kakav nas je uvijek krasio dosada i sakupiti igračkog iskustva za opet pokušati svojim rezlutatima izboriti HNL.
Tako da nit klinci niti roditelji ne moraju očajavati, čak naprotiv mislim da je to s obzirom na situaciju i stanje u kojem se nalazi naša ekipa zadnje vrijeme, jako dobra stvar.
Desit će se naravno da će oni ambiciozniji roditelji možda potražiti novu sredinu, i iskreno se nadam da neće biti prevelik odljev igrača prema drugim klubovima.Ukoliko se barem većina ekipe uspije zadržati, ne sumnjam da ćemo iduće godine popraviti igru, konačno igrajući sa svojim godištem i naravno da će to opet biti onaj prepoznatljiv nogomet koje je dosad igrala ova generacija, sa puno passova, sa puno golova, napadački nogomet kojeg smo se ove godine svi iskreno zaželjeli opet gledati kod naših dečki.Slabija liga će dodatno stvoriti manji pritisak i na trenera i igrače, pa očekujemo svakako prije svega igru a igra će donijeti i rezlutate.

Toliko za ovu sezonu što se tiče prvenstva.Idući vikend igramo turnir u Bestovju a raspored tog turnira objavit ćemo naknadno.

Na kraju, poručujem svim klincima i njihovim roditeljima da dignu glave i da nastavimo zajedno dalje, ovaj puta protiv svojeg godišta i u malo slabijoj ligi pa ne sumnjam da će doći i toliko željeni rezultati

Idemo Zeleniiiii

Nema komentara:

Objavi komentar