Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

Turnir u Bestovju

Najavljujemo naš zadnji turnir i zadnji službeni nastup za kraj ove sezone.
Na turniru u Bestovju ponovno kao i cijele ove sezone igrat ćemo u konkurenciji mlađih pionira što znaći da ćemo igrati protiv 2000 godišta.
Turnir je koncipiran u 4 grupe po 3 kluba, dva najbolje plasirana idu u četvrtfinale, zadnji ispada.
Grupa A
Inter
Rudeš
Bestovje
Grupa B
Lučko
Tekstilac
Šparta
Grupa C
Hašk
Trnje
Ponikve
Grupa D
Lokomotiva
Kustošija
Jarun

Mi prvu tekmu u skupini igramo protiv Trnja sa početkom u 15 sati, a drugu u skupini igramo sa HAŠKom u 18:20.
Ukoliko prođemo skupinu igramo u nedelju, ovisno o plasmanu u 12 ili 13 h

Moram priznati da mi je malo nejasan i nelogičan ždrijeb, s obzirom da recimo u skupini B koja je po klubovima najslabija i prilično laka skupina A, a skupina D se čini vrlo jasna oko daljnjeg plasmana, dok su u našoj skupini 3 ekipe koje su ove godine igrale HNL
Ali nema smisla tražit dlaku u jajetu, pogotovo nakon ove sezone koja je bila kakva je, ako ćemo pritupiti za razliku od cijele ove sezone sa manje grča ne sumnjam u dobar plasman. Na veliku sreću, pravo nastupa ima Babić novopridošlica iz Dinama koji je bio registriran u klubu još prije mjesec dana ali nije imao pravo nastupa.Svi oni roditelji u koje spada i moja malenkost, koji pratimo treninge djece tog smo malog već primjetili i radujemo se njegovom debiju za našu ekipu. No nažalost falit će 4 igrača koji su ove sezone bili okosnice ekipe radi njihova odlaska na selekcijski kamp u Medulin ovog vikenda.U ime svih roditelja i djece ove generacije, želimo im sretan put i ugodan vikend u društvu najboljih igrača iz zagrebačkog nogmetnog središta.

Vidmo se i pišemo još ovaj vikend a onda svi polako krečemo na zasluženi odmor do 1.8. kad "ludilo" kreče ispočetka
Ajmo Zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar