Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

subota, 10. studenoga 2012.

Ponikve - Trnje 0:1

Danas smo opet nažalost gledali utakmicu u kojoj smo bili bolja ekipa na terenu, a protivnik je na kraju iz jedine prilike pobijedio.Trenerskim rječnikom - dobra škola.
Otpočetka smo utakmice stajali bolje, napadali čak i stvorili šanse, od kojih izdvajam u prvom poluvremenu kad je Lovrić u solo akciji uspio doći sa lijeve strane pred golmana ali je pucao točno u njega pa je to ostala tek šansa.U drugom poluvremenu L.Uzelac je prošao po lijevim strani i došao u priiku ali je pucao mimo gola
Sve u svemu našim igračima se nema što prigovoriti bili su borbeni, pokretljivi ali nažalost nije bilo zadnjeg pasa protiv puno fizički nadmoćnijeg gosta.
IZgubili smo još tri boda na koje smo računali ali još uvijek nismo u zoni ugroženih ekipa.
Novi bilzanci upravo pristigli iz Zagreba pokazali su se pravim pojačanjima i vjerujem da će trener nakon danas viđenog najozbiljnije računati sa njima.

Igrali smo u sastavu:
Špagnut, Krišto, Radić, Marinović, Leskovčak, Rebić, Atlija, L.Uzelac, Bakarić, Lovrić, Brcko
( još su igrali: Novaković, Kopljar, M.Uzelac, )

U sljedećem kolu idemo na teško gostovanje protiv Dubrave gdje vjerujem da možemo računati na neke bodove.
Unatoč porazima zadnje dvije utakmice koje smo mogli i trebali dobiti daju nadu jer ekipa igra sve staloženije, bolje, ne toliko oku lijepo, ali siguran sam u naglo dizanje ekipe na proljeće gdje ćemo svim ovim ekipama uzvratit za ovoseznoske poraze.
Sutra naša druga ekipa igra u Grabi u 13:30 pa navratite...
Idemo Zeleniiiii
 

Nema komentara:

Objavi komentar