Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

četvrtak, 22. studenoga 2012.

Novosti

Eto koristim priliku da kažem par aktualnosti vezanih za mlađe pionire Ponikvi

U subotu naša prva ekipa u HNL igra zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva, doma dočakujemo Špansko koje nam je direktni konkurent u ukupom zbroju.Jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, samom činjenicom što očekujemo bodove, trenutno smo u ukupnom poretku na 3 boda prednosti pred Španskim pa kad bi osvojili u obje kategorije barem 4 boda, to bi nam osiguralo miran zimski san uoči nastavka prvenstva.
Imamo problema sa bolesnim igračima ali ne sumnjam da će trener uspjeti naći dobitnu ekipu za uzimanje bodova, također je potrebna podrška i starijih pionira koji imaju još veće šanse s obzirom da je ekipa Španskog realno među najslabijim ekipama lige.

Uz zadnje kolo paralelno naša druga ekipa starta zimsko dvoransko prvenstvo u Sesvetama.Naša prva ekipa kao i ostale ekipe koje igraju u HNL su dirketno plasirane na završni turnir u Kutiji šibica, dok se naša druga ekipa tek treba plasirati u završnicu preko kvalifikacijskog turnira u Sesvetama.
U skupini smo sa Kustošijom II, Concordijom i Sesvetskim kraljevcem

Osim zimskog dvoranskog prvenstva čeka nas i zimska liga tijekom 12 mjeseca na našoj umjetnoj travi gdje ćemo igrati sa dvije ekipe, a u najavi su i neke zimke lige tijekom 1. i 2. mjeseca isuće godine ali o njima ćemo kad dođe vrijeme

Uz to desili su se neki odlasci igrača nezadovljnih minutažom u druge klubove ali isto tako imamo i dolaske novih igrača, te najave novih pojačanja koja trebaju stići u zimskoj pauzi.

Sve u svemu uvijek se nešto dešava i nikad nije dosadno

 

Nema komentara:

Objavi komentar