Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

nedjelja, 18. studenoga 2012.

Dubrava - Ponikve 2:1

Još jedna utakmica u nizu vrlo slična, bolja smo ekipa, fali nam samo snage za završnicu akcije, ali ne uspijevamo, a onda protivnik dođe i zabije.Osim činjenice da su naši klinci najmlađa i fizički najslabija ekipa lige, još nas ne prati niti sportska sreća.
Danas je utakmica krenula jako dobro, prvi smo napali imali priliku, pogodili stativu iz slobodnjaka, a onda hladan tuš, duga lopta na njihvogo napadača ( koji bi po fizičkoj konstituciji mogao igrati za kadete ) koji je vještim dribingom u kombinaciji sa snagom, prošao pokraj 3 naša igrača i zabio za 1:0.
Nakon gola mi smo i dalje igrali i neloše stajali, dolazili do njihovog 16 terca....ali tad se desio korner iz kojeg smo primili još jedan gol.
Nakon toga smo krenuli u ofanzivu stisnuli protivnika, opet promašili par prilika, na kraju je ipak naš jocker iz rukava Lovrić uspio zabiti
Do kraja utakmice je još bilo zanimljivo jer smo mi i dalje napadali ali nije bilo snage niti sreće izjednačiti.

Igrali smo u sastavu:
Špagnut, Krišto, Radić, Marinović, Leskovčak, Rebić, Atlija, L.Uzelac, Novaković, Brcko, M.Uzelac
( još su igrali: Lovrić, Banovec, Marković )

Sad prije početka zimskih liga nas očekuje zadnje kolo jesnskog dijela, a dočekujemo Špansko čiji su nam mlađi pioniri direktni konkurent na tablici pa bi 3 boda garantiralo da se mirnije dočeka proljetni dio prvenstva od kojeg autor ovog bloga, iskreno očekuje puno, rad mora doći na naplatu a nadajmo se i više sreće nego jesenas

Ajmo zeleniiiiii

Nema komentara:

Objavi komentar