Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

utorak, 11. prosinca 2012.

tu smo....

Pozdrav ekipi
unatoč duljem izbivanju sa bloga odlučio sam napisati par informacija tek toliko da znate da smo živi i zdravi.
Ukratko nakon završetka prvenstva i 13. mjesta tijekom ove zime smo odlučili malo manje radit a više se odmarat, jer ipak je ova polusezona bila naporna za naše dečke s obzirom da smo igrali godinu mlađi od konkurencije.
Ovaj tjedan smo malo se dodatno ulijenili silom vremenskih neprilika.
Zadnja tri vikenda naša druga ekipa je igrala turnir u Sesvetama, nažalost sa manje uspjeha nego što smo mi Zeleni navikli u dvoranama, nisu se uspjeli plasirati na završni turnir u Kutiji šibica koji će se održati 22. i 23. 12
Na završni turnir direktno je plasirana naša prva ekipa kao i sve ostale ekipe koje igraju HNL.
U ta dva dana nas očekuje opet nekoliko napornih utakmica sa godinu starijim dečkima iz drugih klubova i makar smo dokazani majstori malog nogometa, iskreno ne očekjuemo neki predobar rezultat na zimskom prvenstvu ZNS, ali ne predajemo se bez borbe nikome pa do kud doguramo.

U međuvremenu nam je otišlo par igrača nezadovljnih svojim statusom u klubu i potražili sreću u drugoj sredini pa im ovim putem svima želim sve najbolje u daljnjoj karijeri i iskreno mi je žao što su otišli.
U najavi nam je par novih igrača kao pojačanja prije početka proljetnog dijela ali to ćemo još sačekati da se realizira pa ćemo onda obavijestiti ko je došao.

Nakon 23.12. i završnice zimskog dvoranskog imamo božićne praznike a novi saziv ekipe je 07.01. kad nas prema najvama našeg trenera očekuju "krv, znoj i suze" da se pripremimo za početak proljetnog dijela koje počinje već krajem veljače.

Eto toliko danas od mene....
vidimo se

Ajmo Zeleniiiii


Na kraju želimo u sportskom duhu čestitati super jakoj generaciji 2001 DInama ( koje poznajemo jako dobro i oni nas ) na osvojenom super jakom turniru u Lechu u Poljskoj, gdje su u ljutoj konkurenciji najvećih klubova EU osvojili prvo mjesto, a posebno našem bivšem suigraču Jančiću.Bravo Luka!
http://www.nogometnaskola-dinamo.hr/hrv/turniri/Dinamovi-mladi-pioniri-2001-godiste-osvojili-jaki-medunarodni-turnir-Lech-Cup#.UMb3nAxnyxQ.facebook

 

Nema komentara:

Objavi komentar