Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

ponedjeljak, 4. studenoga 2013.

pozdrav

Dragi roditelji,članovi i funovi kluba i naravno klinci,radi mojeg prethodnog posta na ovom blogu i razmirica sa trenerom radi sveg navedenog objavljujem svoj zadnji post na ovom blogu koji se gasi.
Od danas moj klinac vise nije član ponikvi pa ovaj blog gubi svoj smisao.
Deckima i klubu zelim se zahvaliti na svem lijepo i ruznom u ovih 5 godina provedenih ovdje. Hvala trenerima,upravi na svemu,prije svega jel su mojeg malca naucili igrat nogomet.
Meni ce faliti duga čekanja i voznja do najzapadnijeg dijela grada,a mojem ce malcu jaaako faliti njegovi frendovi,dugogodišnji suigrači i prijatelji ,izuztno mi je i zapravo najvise zao radi tog sto je bas on u ovoj prici ispao kolateralna zrtva.
Ali nazalost ne mogu si pomoci i dalje stojim kraj svojih izjava bez ikakve namjere da nekog uvredim na osobnoj razini,takav sam,ili sam 100 % unutra ili nisam i uvijek što mislim i kažem. Opekao sam se radi toga već više puta u životu i kak stvari stoje opet ću.
Za mojeg malca se ne bojim,naci ce novi klub,uz kvalitetu koju je stekao u ponikvama vjerujem da ce biti pozeljan u mnogim klubovima a prijatelje koje je stekao ovdje ionako nece izgubiti.
Nemojte kaj zamjerit ako sam bio ovakav ili onakav,ja vas sve pozdravljam i vidimo se vec negdje na nekom igralistu sa ove ili one strane

aJmo zeleniiiiii!!!!!!!

subota, 2. studenoga 2013.

Ponikve - Trešnjevka 1:2

Katastrofa!
To je moje viđenje današnje utakmice u Gajnicama gdje smo dočekali jednu od najlošijih utakmica lige.A ujedno i sramota!
Danas opet svu krivnju svaljujem na trenera i njegovo "viđenje" stvari.
Ok, danas smo igrali bez 2 ponajbolja igrača ali za mene to nije opravdanje naročito kad se igra sa ekipom koja je duplo lošija od nas, gledano individualno.
Danas su nan najbtnijim pozicijama u ekipi bili igrači koji se na tim pozicijama ne snalaze, i to ne samo danas, u to smo se uvjerili  i u prethodnim utakmicama.
Osim toga, kad igraš protiv ekipa koje su lošije, onda igraš napadački a ne po već ustaljenim i više puta dokazano lošim šablonama.
Sve govori podatak da mi u prvom poluvremenu osim jedne situacije iz kornera nismo zapucali po golu protivnika, jedina naša dva udarca sa distance po protivničkom golu desila su se na samom kraju tekme, jedan iz sredine koji je prozujao pokraj gola, a drugi s lijeve strane iz kojeg je Bakarić krajem utakmice uspio zabiti gol
Nažalost, nemožemo reći kao protiv Lučkog da su nas nadigrali i da su bili bolji na terenu, ali su bili konkretniji, čvršči u duelima, željniji pobjede.
Naši su igrači opet odigrali u grču, sa puno nervoze, deračine sa strane trenera
I zapravo ako gledamo strogo trenerski, igrači jesu odigrali ono što je trener od njih tražio. Nisu napravili greške, sigurno su se dodavali u našoj polovici igrališta bez ikakve namjere da probiju protivnika i odigraju nešto prema naprijed.
Opet smo svjedočili hrpi lopti koje su naši igrači sa 30-40 metara od protivničkog gola vračali na naše stopere, a oni su opet izbijali naprijed bez ikakvog smisla i preciznosti
Neki od naših boljih raspoloženijih igrača "trunuli su " na pozicijama na današnjoj utakmici nebitnim a tu danas posebno izdvajam desnog beka koji je bio raspoložen napadački, ali trener to nije vidio, isto kao što na prošloj utakmici nije vidio da je lijevi bek raspoloženiji od lijevog veznog.
Uz to nedostatak sredine kao i na većini utakmica ove sezone danas je posebno došao do izražaja, opet su naši napadači stajali predaleko od protivničkog gola i zapravo pomagali veznom redu, pa za bilo kakav individualni prolaz naprijed nije bilo snage.
I opet utakmica na domaćem terenu  na kojem se protivnik snašao bolje od nas, navikle na mini igralište i umjetnu travu bez osjećaja za prostor i širinu.
Tek nakon što smo gubili 2:0 trener je reagirao i postavio agresivniju varijantu sa 3 napadača i pomaknuo cijelu ekipu prema naprijed, i taktika je urodila golom i konstantnim pritiskom na gol protivnika ali naravno nije bilo niti vremena niti sreće da se vratimo u utakmicu.
Nije moje da ulazim u trenerski posao ali moram iskomentirati iz pozicije osobe koja voli i prati nogomet cijeli život, ali postavljam pitanje treneru: Pa zar nije takva formacija trebala igrati otpočetka utakmice? Zar mi nismo danas igrali protiv jedne od najlošijih ekipa lige i trebali poraditi na gol razlici a ne postaviti igru i ekipu kao da igramo protiv DInama?
i ono drugo što danas zamjeram treneru je ponovno unošenje nervoze otpočetka utkamice što je bilo aktualno na početku sezone.Nakon što je promijenio pristup, klinci su mu odmah vratili ponajboljim partijama ove sezone na turniru protiv puno jačih ekipa od ovih s kojima igramo ligu.
Zar iz toga nije ništa naučio?

Na kraju,  nemojte mi zamjeriti na ovim ispadima bijesa i očaja, jednostavno je poteklo iz mene. Sve je to iz najboje namjere s obzirom da sam emotivno previše vezan uz ovu ekipu i ovu generaciju koju pratim na svakoj utamici i treningu već godinama.Sve je to prijateljski, jer zadatak je prijatelja da i kritizira i viče kad je na to izazvan.
Sve u svemu, iduće nas kolo čeka gostovanje u Trnju protiv ekipe koja spada također među najlošije ekipe lige, ali gledam na tu utakmicu uz nnjaveći optimizam, jer ipak igramo u gostima pa će nam to biti ako ništa drugo prednost, gledajući uspješnost ove sezone na gostovanjima.
Evo ovim putem apeliram na trenera kojeg sam danas proglasio glavnim krivcem kao i u prvoj tekmi ove sezone, da malo posloži redove za zadnje 3 tekme sezone, a nkon toga da krene sa kompletnim preslagivanjem ekipe i dovođenju ponekog pojačanja, jer evidentno je ove sezone da imamo dobrih 11 a čim neko fali odmah nam padne ekipa

Glavu gore, idemo dalje
Ajmo Zeleniiiiii