Mlađi pioniri 2001/2002

Mlađi pioniri 2001/2002

petak, 30. kolovoza 2013.

1. kolo ZNL 1A mlađi pioniri Lokomotiva II - POnikve 3:1

Eto krenulo je prvenstvo i to ne na način koji smo očekivali, izgubili smo na Kajzerici od Lokosa godinu mlađih.
Nije sramota izgubiti od mlađe ekipe koja je uz to bila jednostavno bolja, pokazala više od nogometa, bila konkretnija, rastrčanija, kvalitetnija u svim segmentima nogometne igre.
Ono što nas treba brinuti je nedostatak igre koji je vidljiv od početka priprema.Ne nalazim razlog tome u odlasku 4 igrača koji su prošle sezone bili standardni jer smatram d ajoš uvijek imamo dovoljno kvalitete pogotovo za tu ligu.
Osobno me najviše pogodilo to što je Lokomotiva jučer bila i brža i pokretljivija i jača u kontaktu od naših dečki koj isu pružili jednu od najlošijih partija otkad ih ja pratim.

Jedina prednost Lokosa je bila u tome što oni u kompletnom sastavu imaju iza sebe mjesec dana priprema dok su kod nas neki igrači stigli sa mora na utakmicu pa onda niti ne možemo očekivati ništa.
Problem je što naša igra prema naprijed šteka, više nema one agresivnosti i kombinatorike, uglavnom se naši igrači dodaju po zadnjoj liniji ispred našeg gola pa čak i kad lopta krene prema naprijed opet se vrača na našu zadnju liniju , dečki igraju u nekom grču, bez ideje, kao roboti.
Nema nikakvih individualnih poteza ( dok je jučer Lokomotiva rješila utakmicu upravo individualnim potezima ) kombinira se na prvu i logično je da se griješi pogotovo iz razloga što nismo prošli pripreme kako spada.
Mislim da je sad trenutak da ponovno regrupiramo redove, presložimo ekipu i krenemo na način na koji je uvijek ova generacija igrala, napadački, agresivno, bez respekta prema protivniku.Prva prilika nam je turnir na Tekstilcu gdje ćemo snage odmjeriti sa ponajboljim ekipama u 2001 godištu u Hrvatskoj.
Postava jučer na terenu je izgledala jako čudno, jer su neki igrači zaigrali na pozicijama na kojima nikad nisu što ipak pripisujem trenerovom krpanju ekipe

Igrali smo u formaciji 4-3-3 a igrali su:
Mareković ( Friščić ), Leskovčak, Kranjc, Marković ( Molan ), Bakarić, Rebić ( Jakovljević ), Pružinec, Novak, Brcko, Radić( Nikolić ) i Musić ( Banovec )
Jedini gol za nas zabio je Radić

Gorak okus u ustima nakon lošeg starta ublažila je pobjeda naših starijih pionira
Sljedeće kolo igramo doma protiv HAŠKa II gdje se definitivno moramo vratiti napadačkom nogometu i pobjedama

Ajmo Zeleniiii

ponedjeljak, 26. kolovoza 2013.

Najava 1 kolo ZNL 1A/ 1 kolo ZNL 2A

Evo dočekali smo i to....
Nakon vikenda u kojem nismo mogli dogovoriti niti jednu prijateljsku i kad smo odmorili, čeka nas jedan vrlo sadržajan tjedan.
S obzirom da bi se prvo kolo trebalo odigrati ovog vikenda a mi nastupamo na turniru na Tekstilcu, utakmica prvog kola protiv Lokomotive II odigrat će se u četvrtak, točan termin još nemamo jer se klubovi trebaju usuglasiti oko termina, no u svakom slučaju računajte četvrtak poslije podne utakmicu na Kajzerici.
Tu će zaigrati naša prva ekipa dok ovog vikenda starta prvenstvo i u 2A ligi, gdje igramo prvo kolo protiv Kustošije II u nedjelju ujutro.
Subota je rezervirana za turnir "Branko Požnjak" na Tekstilcu gdje smo u skupini sa domaćinom, Rijekom i Zagrebom. Prvu tekmu igramo protiv Rijeke sa početkom u 12 sati, drugu igramo protiv domaćina sa početkom u 16 sati a zadnja utakmica igra se u nedelju protiv Zagreba sa početkom u 11 sati
Ukoliko se plasiramo među prva dva u skupini tad nas dočekuju prva dva iz skupine B gdje će snage odmjeriti Lokomotiva, Sesvete i HAŠK što znaći da ako će naši klinci biti raspoloženi rezervirajte cijeli vikend za druženje u Maksimirskoj šumi.
Toliko zasada, dodatne i preciznije informacije oko termina utakmica javit ćemo kad se saznaju
AJmo Zeleniiiii

petak, 23. kolovoza 2013.

Prijateljska utakmica u S.Kraljevcu

Evo samo kratko, danas smo gostovali u Kraljevcu protiv domaćina, ekipe koja će sa nama igrati prvenstvo ove godine i pobijedili 7:1. S obzirom da opet nisam bio na utakmici, ne mogu komentirati ništa osim prnijeti tu informaciju koja ipak govori više od bilo kojeg komentara

Sutra ujutro nas čeka Šparta u Gajnicama gdje očekujem opet sličan ishod kao i danas, ali pustimo da se utakmica ipak odigra pa ćemo poslije komentirati...
Toliko od mene za danas...

srijeda, 21. kolovoza 2013.

Obavijest roditeljima

Evo upravo smo umjesto treninga koji je trebao biti u petak u 10 sati dogovorili prijateljsku utakmicu u Sesvetskom kraljevcu protiv domaćina sa početkom u 10:30.
Također u subotu umjesto najavljenog gostovanja u Laduću igramo kod nas doma prijateljsku protiv Šparte.
Molim prenesite svim roditeljima ovu informaciju
Hvala

Prijateljske utakmice

Evo ovaj put ću biti vrlo kratak s obzirom da smo ovaj tjedan odigrali dvije prijateljske u jutarnjim satima pa sam bio spriječen gledati utakmice.
Prvu utakmicu smo odigrali protiv Dragovoljca i pobijedili 2:1, golove su zabili Bošković i Leskovčak.
Drugu utakmicu smo odigrali danas ujutro na HAŠKu i izgubili 3:1, gol je zabio Musić

Ovaj vikend nas očekuje prijateljska u Laduću u subotu, sljedeći trening je u petak u 10 ujutro

Molim samo roditelje koji su naručili trening komplete da dostave novac predstavniku roditelja jer su dresovi spremni za isporuku.
Hvala na pažnji

nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Prijateljska utakmica broj 4

Na gostovanju u Gorici izgubili smo 1:0.Taj poraz uopće ne boli ako uzmemo u obzir da je nama protivnik došao do gola dvaput i jednom zabio zahavlajujući opet neopreznosti naše obrane, dok smo mi njima nebrojeno puta bili pred golom, gađali stative, prečke,promašivali zicere....
PO meni smo u ovoj utakmici pokazali dosad najviše od svih utakmica koje smo zasad odigrali.
Naravno, tome pridonosi činjenica da smo u ovoj tekmi bili igrački kompletniji i samim time kvalitetniji.
Već se polako kristalizira prva ekipa i još fale svega dva ili tri igrača koji će popuniti slobodna mjesta u toj ekipi.
Način igre od noge do noge koji trener forsira u ovom pripremnom periodu plijeni ljepotom i jednostavnosti, samo se još treba poraditi na kvalitetnijim pasevima kao o taktičkim kretanjem po terenu što se pogotovo odnosi na "neiskusnije" igrače 2002 godišta koje ove godine ipak debitira na velikom igralištu. Ne sumnjam da ćemo do početka prvenstva se iskompletirati i  popraviti igrački dojam a prije svega agresivnost, nešto što je uvijek krasilo ovu generaciju klinaca.
Već ovaj tjedan čekaju nas prijateljske protiv respektabilnijih ekipa gdje ćemo vidjeti kako realno stojimo.

Za roditelje koji su se prijavili za trening komplete majica i hlačica: ovaj tjedan najvjerojatnije krajem tjedna biti će isporuka pa molim da oni koji se nisu prijavili da to što prije učine, a ujedno Vas sve molim da dostavite 110kn z aone koji su uzeli manje dresove i 120 kn za one koji su uzeli odrasle brojeve predstavniku roditelja mlađih pionira do kraja tjedna
Hvala svima

Ajmo Zeleniiii
 

četvrtak, 15. kolovoza 2013.

Najava prijateljskih utakmica i treninga

Dragi naši
evo da najavim raspored unaprijed par dana kako bi se znali organizirati
Prvo sutra imamo trening u 10 ujutro, u subotu nas prema najavam otprije čeka gostovanje u Gorici protiv domaćina sa početkom u 9 sati. Okupljamo se u Gajnicama u 7:30
To je ok vijest s obzirom da je ta tekma vidila u zraku do danas jer protivnik je jedva sakupio ekipu
U nedelju je trebala biti tekma sa HAŠKom ali je odgođena također radi nedostatka djece za vikend pa će se ta utakmica odigrati u srijedu.
U ponedeljak očekujte trening u popodenvnim satima najvjerojatnije oko 6 u Gajnicama, a utorak rezervirajte za prijateljsku tekmu protiv Dragovoljca na njihovom igralištu također u popodnevnim satima.
Eto toliko od mene zasada....vidimo se

srijeda, 14. kolovoza 2013.

Raspored 1. Zagrebačka Liga Mlađih Pionira i Pionira

Izvučeni su parovi  1. Zagrebačke Liga Mlađih Pionira i Pionira gdje se ove godine natječu naši mlađi i stariji pioniri
Termine odigravanja obajvit ćemo kasnije kad ih saznamo, koliko znam zasad 1. kolo je kao i prethodnih godina odgođeno a taj vikend učestvovat ćemo na pozivnom turniru na NK Tekstilac u društvu ponajboljih ekipa mlađih pionira iz Zagreba i okolice....više informacija naknadno
 
Raspored

1. KOLO
LOKOMOTIVA II – PONIKVE...
 2. KOLO
 PONIKVE – HAŠK II
 3. KOLO
 ZAGREB II – PONIKVE
 4. KOLO
 DUBRAVA II – PONIKVE
 5. KOLO
 PONIKVE – SESVETSKI KRALJEVEC
 6. KOLO
 RUDEŠ – PONIKVE
 7. KOLO
 PONIKVE – LUČKO
 8. KOLO
 SESVETE – PONIKVE
 9. KOLO
 PONIKVE – HRVATSKI DRAGOVOLJAC II
 10. KOLO
 DINAMO II – PONIKVE
 11. KOLO
 PONIKVE – TREŠNJEVKA
 12. KOLO
 TRNJE II – PONIKVE
 13. KOLO
 PONIKVE – CROATIA PRIGORJE

utorak, 13. kolovoza 2013.

prijateljska utakmica broj 3

Danas smo gostovali u Savskom Marofu, no nažalost odmah je početak utakmice obilježilo nevrijeme, i to neviđeno, kiša je padala iz svih smjerova nošena jakim vjetrom pa smo svi redom pokisli do gole kože i to je malo odgodilo početak utakmice.
O utakmici se nema puno reći, na kraju je završila 1:1
Prvi gol primili smo u svojim manirima iz zadnje 3 tekme, trener ne dopušta golmanu da izbije loptu dok su pripreme, nego je mora dodati preko zadnje linije i iznjeti naprijed.U sve tri utakmice slobodno mogu reći da smo tako primili sve golove koje smo primili.
Drugo poluvrijeme je protivnik pao trkački a naši se dečki razmahali pa je bio niz prilika pred golom protivnika no uspjeli smo zabiti samo jedan gol i to iz kornera, i ko drugi bi mogao zabiti iz kornera nego naš Baki.
Sutra nas očekuje trening u pola 7, četvrtak imamo slobodno, petak je trening u 10 ujutro, a subota je rezervirana za 4. po redu prijateljskom tekmom protiv Gorice.
Nadamo se da ćemo se do vikenda još dodatno iskompletirati, očekujemo povratak nekih igrača s mora pa ćemo biti u kompletniji nego u prethodne tri utakmice

Vidimo se..

ponedjeljak, 12. kolovoza 2013.

prijateljska utakmica broj 2

Evo odigrali smo još jednu prijeteljsku jučer na Kajzerici protiv Lokomotive 2, odlične ekipe koja se pokazala bolja i konkretnija od Zagreba.Nadigrali su nas i pobijedili 3:2.Oba gola kao i protiv Zagreba zabio je Valentino Brcko, koji se očito jako zaželio nogometa i golova tijekom ljeta.
Još rezultat i nije loš s obzriom da smo jedva skrpali ekipu za tu utakmicu jer su nam neki igrači koji su već bili na pripremama otišli na more.
Iskreno se nadamo da će nas biti više i kvalitativno i kvantitetom za sljedeću prijeteljsku koju igramo sutra protiv Marofa.
Sastanak je u 17 h u klubu a početak utakmice je u 18:30

Napomena za roditelje koji žele naručiti komplet za trening o Alpasa da mogu kontaktirati predstavnika roditelja oko narudžbe kompleta, uzorci se nalaze kod mene pa ćemo ih isprobati u utorak u Marofu prije utakmice

Vidimo se
 

četvrtak, 8. kolovoza 2013.

prva utakmica priprema

Evo jučer smo odigrali prvu utakmicu u nizu prijateljskih koje nas čekaju u ovom mjesecu
Igrali smo protiv Zagreba 2 u Veslačkoj i odigrali 3:3 što smatramo dobrim rezultatom s obzirom da nismo niti približno iskompletirali ekipu koja bi trebala ove godine iznjeti sezonu.
Igrački smo pokazali više od Zagreba, i ako uzmemo u obzir da smo dva gola primili iz greški naših golmana a naši golovi su pali iz izigranih akcija, imamo razloga biti zadovljni.
U nedelju nas čeka druga prijateljska utakmica pritiv Lokomotive 2 na Kajzerici pa očekujemo isto tako dobar rezultat i prije svega igru.

Koristim priliku poželjeti dobrodošlicu našim klincima 2002 godište na veliki tereni u naše redove.Već smo jučer mogli vidjeti da su dečki dobro pripremljeni, tehnički i taktički potkovani i da će neki od njih biti sigurno pojačanje za našu prvu ekipu, dok će ostatak igrati sa drugom ekipom u 2A ligi i vjerujem biti u vrhu te lige.

zasad toliko

utorak, 6. kolovoza 2013.

Počelo je počelo

Evo nas na početku priprema, prvi saziv bio je u petak 2.8. i sakupilo se nekih 15 klinaca što je za početak priprema neloša brojka.Iskreno se nadamo da će tamo nakon 15.8. se iskompletirati ekipa i da ćemo se moći pripremati za početak prvenstva kako spada.
Trener je u pripremnom periodu dogovorio mnoštvo prijateljskih utakmica i sa prvom krečemo već sutra, u srijedu 7.8. u Veslačkoj protiv Zagreba sa početkom u 18 sati
Zasad prema pristiglom broju klinaca nemoćemo reći da imamo kompletan saziv onih najboljih, štoviše od prošlogodišnjih startera pristiglo je samo 4 igrača na koje će trener moći računati protiv Zagreba, ali to je ionako nebitno, bitno je da se krene sa utakmicama pa kako se okuplja ekipa tako ćemo se samo pojačavati i kvantitativno i kvalitativno.
Zasad toliko pa se čujemo nakon prve prijateljske tekme.

Jedna obavijest za roditelje mlađih pionira: naš dobavljač opreme Alpas pripremio je komplet pamućnih majica i hlačica za treninge.
Akcija je slijedeća: 3x majica (grb na prsima i ime kluba na leđima) + 1x kratke hlače - dječje veličine 110,00kn, odrasle veličine 119,00kn.

Molim sve zainteresirane da kontaktiraju tatu Leskovčaka ili trenera Mlinarića radi što brže realizacije isporuke ukoliko ste zainteresirani.Ta oprema nije obavezna uzimaju je samo roditelji koji žele/mogu
Hvala svima

Vidimo se